Giv gaver, der er sunde for børn og gode for naturen | Gratis fragt

Naturen er den store læge

Børn i dag er kun halvt så meget ude i naturen, som deres bedsteforældre var. Og vores børn er langt mindre ude og lege i de grønne omgivelser, end vi selv var, da vi var børn. Det på trods af at leg i naturen er gratis, sundt og ikke mindst sjovt. Her følger en række tips til leg med børnene i naturen.

Læs hele artiklen.

Skær ned på kemien: Her er tre simple huskeregler

Det kan virke som en fuldstændig uoverskuelig opgave at undgå sundhedsskadelige kemikalier i hverdagen. Her er tre simple huskeregler til at undgå en stor del af den farlige kemi i hverdagen. 

Læs hele artiklen.

Tøj og børneeksem (Atopisk dermatitis)

Ifølge netdoktor.dk lider omkring 20 procent af den danske befolkning i barndommen af børneeksem. Heldigvis vokser de fleste børn fra det igen. Men lidelsen kan være meget generende for dit barn, så længe det står på.

Læs hele artiklen.

Bambus-tøj er en kemisk cocktail

Bambus er på få år blevet kendt for at være det super miljøvenlige valg, når du køber tøj, skåle og andre brugsgenstande til hjemmet. Lovprisningen af bambus ville på et tidspunkt nærmest ingen ende tage. Men den seneste tid er bambus – især i tøj og tekstiler blevet kritiseret massivt. I USA er der sågar blevet lovgivet på området, for at forbrugerne ikke skal blive misvejledt.

Læs hele artiklen.

Dit tøj er fyldt med kemi: Undgå disse fem typer tøj

Tøjproduktion er ofte en meget kemifyldt affære. Det er en jungle at finde ud af, hvad der er sundt at gå med, og hvad for noget tøj, der potentielt set kan gøre os syge. Flere mærkningsordninger forsøger at guide forbrugeren på vej, men mærkningsordningerne er ikke nogen garanti for, at der ikke er brugt farlig kemi enten i dyrkningsprocessen eller i produktionen af tøjet.

Læs hele artiklen.

Hvad er op og ned i øko-mærkningen af dit tøj?

Økologisk, sund, eco-friendly, bæredygtig, grøn. ”Grønne” produkter skyder frem over alt med løfter om at være mere miljøvenlige, uskadelige for miljøet og sunde for dig.

Læs hele artiklen.